вторник, 1 декември 2015 г.

Коледни календари с изненади

  Днес е 1 декември ,първият ден от коледния месец. Месеца изпълнен с най-много вълшебства, вълнения , аромат на канела и любов . От днес започва обратното отброяване до големия празник. Днес се отвори първото прозорче от Календара с изненади .

   Тази година реших отново да създам вълнения на децата , с които да засилваме очакването на Коледната вечер и изработих нови Календари ,които ще могат да се използват и следващите години . От снощи нямаха търпение да дойде утрото за да надникнем зад прозорчето с номер 1 и да видят какво им е оставил дядото ( въпреки ,че има сериозни подозрения за помощ от мама ) . Днес освен лакомството имаше и поръчка да се напишат и изпратят писмата с поръчки до Лапландия .
  Вчера в последния момент напълних и номерирах всяко прозорче


  Някои изненадки ,са по-обемисти и няма как да се поберат в малките прозорчета ,затова на тяхно място има специални задачи и инструкции ,за да бъдат открити .Тогава е и най-весело :)

  До всяка врата е окачена с табелката на собственика ,за да няма объркване. А зад портите наднича Дядо Коледа и си отбелязва кой слуша ;)

  Работата по изработването беше доста ,но си заслужава усмивките и блясъка в очите с които се събуждат моите съкровища.

 

  Пожелавам за всички този месец да бъде изпълнен с много вълнения и любов !



Няма коментари: